Nepodceňte přípravu na podzim

Podzim už pomalu klepe na dveře a dny se začínají zkracovat. Děti zase začínají chodit do školy a slunečných dnů pomalu ubývá. Vy si ale můžete rozsvítit svůj interiér i zahradu podzimní výzdobou. Ať už máte rádi hotové dekorace nebo si tvoříte své vlastní aranže, máme podzimní dekorace pro každého podle jeho gusta.

Nejčastější barvy podzimu jsou oranžová, žlutá a hnědá. Vše se dá vkusně zkombinovat a váš interiér nebude díky nim tak ponurý jako počasí za oknem.

Pověste si na zeď svítící LED obraz

 

Nezapomeňte ani na svou zahradu u domu či chalupy a umístěte do ní ptáčka sedícího na houbě s veverkou.

Ptáček sedící na houbě s veverkou

 

Pokud rádi aranžujete, máme pro vás několik tipů na vkusné dekorace, které mezi sebou můžete kombinovat a vytvořit si tak jedinečné kousky, které nikdo jiný mít nebude.

Větvička podzimního listí

 

Nebo si pověste na skříňku či zeď převislou Ginko bilobu v podzimních barvách, lze ji použít jako samostatnou dekoraci nebo ji přidat do aranží.

Převislá Ginko biloba v podzimních barvách

 

Klasickým základem pro aranžování jsou trsy trávy, taktéž v barvách podzimu.

Trs kvetoucí trávy

 

Tematičtěji zaměřená už je větvička s jeřabinou a dýní, která obsahuje typické motivy pro podzim. Lze ji kombinovat s obecnějšími produkty, jako je větvička podzimního listí nebo trs trávy. Výborně budou vypadat naaranžované ve vázách nebo v truhlících na oknech.

Větvička s jeřabinou a dýní

 

Do truhlíku i vázy bude skvěle vypadat i zápich jablíčka. 

Jablíčka na drátku, 9ks v sáčku Cena za 1 sáček PRZ3652

Zápich jablíčko na drátku

 

Častý způsob aranžování bývá přilepit tavnou pistolí přízdoby na věnce. Lze to takto udělat i s roztomilými umělými dýněmi, které vyniknou na věncích i jen tak volně položené na stole. 

Dýně, umělá přízdoba, mix 4 druhů v síťce, cena za 1 síťku, mix 2 barev KN5137

Umělé dýně

 

Moc pěkně vypadá i umělá podzimní větvička s dýněmi, se kterou neuděláte v podzimních dekoracích chybu.

Větvička podzimní s dýněmi, umělá dekorace KN5149

Podzimní větvička s dýněmi

 

Už máte připravené vaše podzimní dekorace? Pokud ještě ne, podívejte se na náš e-shop a udělejte si radost hezkými podzimními kousky, které potěší vaše oko během ponurých dní.