Co jsou to book nook uličky?

Book nook uličky – že ten pojem neznáte? Nedivíme se! Jedná se o produkt, který je na trhu prozatím v minimální míře. Rozhodli jsme se, že tento fakt změníme a nabídneme nadšencům, aby si tento nádherný kousek mohli zakoupit a umístit do svých knihoven. Jedná se v doslovném překladu o kout v knihách nebo knižní kout. Slouží k tomu, aby vytrhly váš oblíbený žánr z knih a přenesly ho do vizuální podoby. Tyto uličky pak prezentují každá svůj vlastní svět. Milují je především knižní nadšenci a rádi si je umísťují do své knihovny, aby byly tak se svými světy v neustálém kontaktu.

Magická book nook ulička

Naše book nook uličky si ale může pořídit každý. Jsou už hotové a připravené k tomu, aby se usadili nejen do knihoven. Můžete je klidně nechat v interiéru i jako volně stojící dekoraci, vaší fantazii se meze nekladou. Dali jsme si záležet s každým nepatrným detailem a jako bonus je i osvětlili, protože na osvícenou book nook uličku ve tmě je nádherný pohled.

 Knihovnicka 002DS006(01) WEBKnihovnicka 003

Bohužel ani na zahraničních webech není ulička lehce k sehnání, což jsme si sami na vlastní kůži vyzkoušeli, když jsme se nažili pořídit ji dceři k Vánocům, protože si ji moc přála. Jediná možná varianta pro ty, kdo uličku chtějí, byla, aby si ji každý vyrobil sám doma. Tyto domácí book nooky ale často končí v koši, protože ne každý má doma potřebné vybavení nebo neoplývá dostatečnou zručností. Mnoho lidí pak výrobu vlastní book nook uličky vzdá předem, aniž by jakkoliv začali. To nás přivedlo na myšlenku začít tyto book nooky vyrábět.

Osvětlená magická book nook ulička

Pokud jste fanoušek book nook uliček, nebo jen různých žánrů, můžete je i kombinovat a uložit si jich do knihovny hned několik. Zajímavé je si pak vytvořit oddíly, ve kterých si knihy srovnáte podle žánru a do nich můžete umístit jednotlivé uličky, a tak si doma vytvořit vaše kouzelné místo.

Book nook uličky