5 tipů jak si zútulnit domov po stěhování

Stěhování do nového domova může být vzrušující, ale zároveň i náročné období. Jakmile je vše vybaleno a uspořádáno, přichází ta správná doba na vytvoření pohodlné a útulné atmosféry. Dekorace hrají při vytváření takového prostředí klíčovou roli.

1. Přidání Textilu

Jednou z nejjednodušších a nejefektivnějších způsobů, jak přidat do domova teplou atmosféru, je přidáním textilu. Zkuste přidat polštáře, deky, nebo závěsy do místností. Barevné nebo vzorované polštáře mohou dodat místnosti živost a osobnost, zatímco teplé deky na gauči zvýší pohodlí a příjemnou atmosféru.

Sada 2 povlaků na polštář hladká bavlna DELUX LOUKA růžová

Ložní povlečení bavlněné gota (LS255)

Sada 2 povlaků na polštář bavlněný satén KAPRADÍ

 

2. Osobní dotek s fotografiemi a obrazy

Vaše domovské stěny mohou být prázdné plátno pro vaši kreativitu. Umělecká díla, rodinné fotografie, nebo dokonce vlastnoručně vyrobené kousky mohou přidat osobní dojem do vašeho nového domova. Zkuste vytvořit galerii na jedné ze stěn, kde můžete kombinovat různé typy umění a fotografie nebo i nástěnné kovové dekorace.

Plastový rámeček na 8 fotek VAV016

Obraz na plátně v rámu CO599

Dřevěný nástěnný rámeček na fotky "Máma" CA413

 

3. Zelená výzdoba

Přidání rostlin do vašeho domova může okamžitě zlepšit atmosféru a přinést do prostoru živý prvek. Zvažte umístění květináčů na parapetech, police nebo dokonce zavěšení visících rostlin. Rostliny nejen přidávají do domova krásu a svěžest, ale také mohou čistit vzduch a zlepšit celkové zdraví a pohodu. A pokud patříte mezi ty, kterým rostliny nevydrží dlouho při životě, nabízí se varianta umělých květin, které ty živé dovedou plnohodnotně zastoupit.

Umělá kytice růží a hortenzií EW4114-F

Tráva kvetoucí v plastovém bílém obalu, barva fialová SG7333 PUR

Plamenka, květina umělá, barva růžová KT7913 PINK

 

4. Svíčky

Správné osvětlení může vytvořit útulnou a relaxační atmosféru. Svíčky jsou skvělým způsobem, jak přidat do domova teplý a intimní pocit. Pro extra dotek můžete zkombinovat svíčky s vonnými oleji nebo vosky.

Vonná svíčka - 200g - jasmín HAL05

Svíčka, fialová barva 367g vosku SVW1306 LILA

Svíčka vánoční, vínová barva 453g vosku SVW1272-VINOVA

 

5. Vůně s aromaterapií

Aromaterapie je skvělý způsob, jak okamžitě přidat do vašeho interiéru teplo domova. Zkuste použít difuzéry nebo vonné oleje s relaxačními vůněmi, jako je levandule, jasmín nebo vanilka. Tyto přírodní vůně nejenže naplní váš domov útulnou atmosférou, ale také mohou pomoci snížit stres a podpořit pohodu. Užijte si příjemnou vůni a relaxujte po náročném stěhování ve svém novém útočišti.

Závěsná aromalampa EL043

Parfémová kompozice 10ml "HARMONIA" OLE517

Porcelánová aromalampa JON572

 

Vyzkoušejte tyto tipy a přizpůsobte je svým osobním preferencím a stylu. S trochou kreativity a lásky můžete přeměnit svůj nový domov na místo, které je nejen krásné na pohled, ale také pohodlné a útulné pro život.