Jakou book nook uličku vybrat?

Vybíráte si book nook uličku a nevíte, po které sáhnout? Pomůžeme vám vybrat tu pravou pro vás.

Každou jednotlivou uličku jsme koncipovali tak, aby reprezentovala nějaký knižní žánr. Můžete se tedy orientovat například podle svého oblíbeného žánru.

Pokud se nemůžete rozhodnout, který žánr máte nejraději, nemusíte si zoufat. Book nook uličky se mohou navzájem doplňovat. Můžete si knihy seřadit podle jednotlivých žánrů a ke každému z nich umístit odpovídající uličku. Ve výsledku tak můžete mít uliček více a pomohou vám tak jednotlivé žánry od sebe v knihovně oddělit.

Book nook uličky

Fungovat může i jako zarážka na knížky. Může se stát, že pokud si knihy řadíte podle žánru, tak nezaplníte polici po celé šíři. Nebo jen nemáte ještě zaplněnou knihovnu až do posledního místa. Za každé situace si jde udělat z uliček zarážku na knihy.

Máme uličky pro milovníky fantasy a magie, pro které jsme vytvořili Magickou uličku, která je u zákazníků velmi oblíbená.

Magická book nook ulička

Nezapomněli jsme ani na milovníky historie. Po vzoru středověkých hodovních síní jsme vyrobili Středověkou uličku, kde jsme kladli důraz především na detaily.

Knihovnicka 002

Máte rádi zamilované knihy? Romantika bývá často spojována s italskými uličkami, kterými jsme se u Romantické uličky inspirovali. Často se tam odehrávají velké milostné příběhy, a proto pro nás byla jasnou volbou.

Knihovnicka 003

Temná atmosféra podzemní mučírny, ze které běhá mráz po zádech, to je naše Hororová ulička.

DS007(01) WEB

Kdo se může pochlubit, že má knihovnu v knihovně? Přece ten, kdo si koupí naši uličku Knihovna. Inspirovali jsme se zde interiéry nejkrásnějších knihoven světa.

DS006(01) WEB

Divoký západ, proč ne? Vedle vaší oblíbené kovbojky má určitě své místo Westernová ulička!

DS005(01) WEB

Uličku, která vypadá jako útulný pokojíček s krbem a knihovnou, jsme nazvali Pohodovou, protože takovou atmosféru z ní cítíme. Ozvláštnili jsme ji tím, že je zavírací a působí tak jako tajemná skříňka. Můžete ji otvírat a uzavírat podle nálady. Oproti standardním book nook uličkám je tato menší, takže v knihovně nezabere tolik místa, pokud ji máte hodně zaplněnou.

1 cela

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Během tohoto podzimu pro vás chystáme dvě novinky! Pro fanoušky detektivek připravujeme detektivní book nook uličku! Již nyní jsme ve fázi, kdy je vyrobená a barvíme ji, takže ji můžete brzy očekávat na našich stránkách.

Druhá letošní novinka bude dětská ulička, kde bude oproti ostatním uličkám více variabilní její vnitřní uspořádání. Tuto uličku již máme nabarvenou a s uvedením na web se čeká již jen na fotky.

Těšíte se na naše novinky?